Україна і світ

Першими йдуть у бій: Олександр Швачка закликав підтримати проєкт Друзі ДШВ


Ведучий програми Ранок у великому місті на ICTV2 Олександр Швачка завітав до розмовної студії з ведучою Фактів ICTV Яною Брензей. В прямому ефірі телемарафону Єдині новини поговорили про проєкт Друзі ДШВ, до якого Олександр долучився одним з перших.

Олександр Швачка про важливість проєкту Друзі ДШВ

До того як стати телеведучим, Олександр боронив Україну у складі саме десантно-штурмової бригади. Він став на захист країни від початку російської агресії на Донбасі.

У березні 2022 року внаслідок тяжкого поранення втратив ногу, але готовий був хоч одразу знову стати до зброї.

Зараз дивляться

– Я думав, що мені зараз примотають якусь палку до кінцівки, і я собі зможу повернутися до хлопців у стрій. Але, на жаль, це довго – реабілітація, стабілізація, протезування та відновлення, – розповів ветеран.

Тому Олександр Швачка допомагає побратимам в інший спосіб. Зокрема підтримує проєкт Друзі ДШВ. Ця всеукраїнська платформа створена для збору коштів, що йдуть на різні потреби десантно-штурмових військ ЗСУ.

– Всі, хто ще не долучився до цього проєкту, я прошу долучатися. Якщо навіть не щомісячним донатом, будь ласка, разовим долучайтеся. Можете донатити на свій підрозділ або донатити загалом на десантно-штурмові війська, – закликав Олександр Швачка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що зараз на платформі є можливість робити автоматичні щомісячні донати. На найактивніших донорів чекають призи. За донат від 100 грн – віртуальний бейдж Друг ДШВ, від 500 грн – унікальна наліпка на автівку, від 5 тис. грн – фірмова чашка ДШВ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 14:00:18