Україна і світ

Оборона Покровська і Торецька: Зеленський провів нараду з Сирським

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації на фронті з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським і начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем.

Про це він повідомив у своєму Telegram у четвер, 29 серпня. 

Зеленський провів оборонні наради: що відомо 

– Дві важливі наради. Перша – Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич по фронту. Детально по кожному напрямку. Найбільше уваги – Покровськ і Торецьк. Забезпечення наших бригад і конкретні оборонні дії, – написав Зеленський.

Президент подякував усім підрозділам, які дійсно стійко б’ються на позиціях.

Зараз дивляться

Крім цього, учасники наради окремо обговорили операцію в Курській області. Зеленський зазначив, що завдання операції реалізуються.

Також глава держави провів другу нараду із Сирським, головою СБУ Василем Малюком, начальником ГУР МО Кирилом Будановим і міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олександром Камишиним.

– Усі деталі наради закриті. Єдине, що варто відзначити, – це подяка всім нашим розробникам і виробникам далекобійної зброї. Нарощуємо українську далекобійну силу, –  наголосив президент.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що росіяни продовжують тиснути на Покровському напрямку і, ймовірно, хочуть повторити сценарій Бахмута.

Він припустив, що росіяни можуть зазнати там втрат у 50-60 тис. солдатів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також президент висловив думку, що операція українських сил у Курській області РФ сповільнила швидкість просування ворога на Покровському напрямку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-29 17:11:00