Україна і світ

Це ненормально, що їм дозволяють: Костюк про фанатів з символікою РФ на US Open

Фото: Getty Images

Перша ракетка України Марта Костюк відреагувала на присутність російської символіки на матчах Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open-2024).

Правила US Open забороняють присутність національних прапорів на трибуна, втім деякі вболівальники приходять на трибуни у футболках з російською символікою.

Костюк про російські прапори на US Open-2024

Марта Костюк у коментарі Tribuna.com заявила, що їй дивно бачити на трибунах турніру людей з російськими прапорами на футболках, з якими організатори нічого не можуть зробити.

Зараз дивляться

— Це дивно для мене. Це все одно російський, білоруський прапор, навіть гравці цих країн не грають тут. Мені здається, це ненормально, що їм дозволяють. Як був скандал на Australian Open минулого року – це не окей, особливо символіка цих країн, мені знається, повинна бути заборонена, – сказала тенісистка.

Вона додала, що на це дуже важко вплинути, про що знає з власного досвіду. Костюк додала, що організаторам потрібно бути максимально дипломатичними, і їх не цікавить, що ми переживаємо чи наші емоції.

— Таке життя, треба викручуватись з цього, – додала Марта.

Нагадаємо, Марта Костюк вийшла до третього кола US Open-2024, обігравши у двох сетах британську тенісистку Гарріет Дарт. Її наступною суперницею стане господарка кортів Емма Наварро.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також до третього кола вийшла Еліна Світоліна, обігравши іншу українку Ангеліну Калініну.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-29 14:04:18