Україна і світ

”Злила” геолокацію в Instagram: дівчина Дурова може бути причетна до його затримання


Кохана Павла Дурова могла “здати” мільярдера французькій владі. 24-річна росіянка Юлія Вавилова публікувала фото з геолокацією в Instagram, і ця інформація могла вивести поліцію на творця Telegram для арешту.

Дівчина Дурова могла “злити” главу Telegram поліції

Відомо, що 24-річна росіянка живе в Дубаї, як і сам Павло. Вона супроводжувала його в недавніх перельотах між країнами, і літала з ним до Казахстану і Киргизстану, а також Азербайджану.

Користувачі мережі припускають, що саме її пости в Instagram могли підказати, коли чекати Павла у Франції, де у мільярдера були заплановані зустрічі. До речі, конспірологи також підозрюють дівчину в тому, що вона агент Моссаду.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що Дурова затримали в Парижі 24 серпня, а потім його направили на допит. Творця популярного месенджера Telegram звинувачують одразу за 12 статтями Кримінального кодексу Франції, і загалом мільярдеру загрожує до 20 років в’язниці.

Після допиту, Дурова відпустили після внесення застави в розмірі $5 млн, але заборонили залишати Францію.

До речі, у розслідуванні у Франції замішаний і брат Павла, Микола Дуров. Справа пов’язана з відмовою Telegram співпрацювати з французькою поліцією в розслідуванні випадків сексуального насильства над дітьми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Павло Дуров


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-29 10:22:35