Україна і світ

Потрібна вчасна логістика оголошених пакетів від міжнародних партнерів – Зеленський

Фото: Офіс президента

Міжнародні партнери мають пришвидшити логістику оголошених пакетів військової допомоги.

Про це президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні.

– Щойно доповідав головком Сирський. І щодо ситуації на сході України, і щодо операції в Курській області, і щодо “обмінного фонду”, щодо комплектації наших бригад – комплектації наших резервів: це і снаряди, і зброя. По всіх напрямках наші хлопці – ви молодці, – наголосив він.

За словами Зеленського, від партнерів потрібне пришвидшення постачання пакетів.

Зараз дивляться

– Ми дуже просимо. У війни немає відпусток. Потрібні рішення, потрібна вчасна логістика оголошених пакетів. Особливо я звертаюсь зараз до Сполучених Штатів, до Великої Британії, до Франції, – сказав Зеленський.

Ситуація біля Торецька та Покровська

Голова держави зауважив, що там за одну цю добу – вже десятки атак, проте українські підрозділи, наші бригади роблять усе для збереження позицій.

– Є за сьогодні хороші, потрібні нам результати у знищенні російської техніки під Торецьком. І це все – більш ніж захист для України, це зараз основне завдання наших оборонних дій загалом – знищити якомога більше російського потенціалу, потенціалу війни, і проводити максимум контрударної роботи. Зокрема це і створення буферної зони на території агресора – наша операція в Курській області, – наголосив президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, все, що завдає втрат російській армії, російській державі, їхній оборонці та їхній економіці – все це допомагає Україні не допускати розширення війни та наближати справедливе закінчення цієї агресії.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-18 22:05:11