Україна і світ

Пасуть задніх: на Івано-Франківщині посилять мобілізацію через низькі показники

Фото: Depositphotos

В Івано-Франківській області посилять мобілізаційні заходи протягом наступних двох тижнів, оскільки регіон показує один із найгірших показників із мобілізації.

Про це заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в ефірі телерадіокомпанії ВЕЖА.

В Івано-Франківську посилять заходи з мобілізації

Марцінків заявив, що місто не має жодного відношення до мобілізації та не впливає на дії ТЦК, окрім сприяння, згідно із законодавством.

Зараз дивляться

— Зважаючи на те, що Івано-Франківська область пасе задніх в проведенні мобілізації, за даним Міноборони, я вважаю, що декілька тижнів точно буде (посилення мобілізаційних заходів, – Ред.), – заявив він.

За його словами, через низькі темпи мобілізації у місті збільшили кількість блокпостів. Також посилили режим перевірок документів на вулицях у мікрорайонах Івано-Франківська.

Він додав, що обласний центр не визначає, де можуть облаштовувати блокпости, але, згідно з законом про місцеве самоврядування, надає необхідну підтримку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 16 липня 2024 року завершився 60-денний термін, упродовж якого військовозобов’язані мали оновити свої дані. Від 17 липня це все ще потрібно зробити — через візит до ТЦК чи в застосунку Резерв+.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 17:27:00