Україна і світ

Не принижую, але попереджаю про кулю: Сенцов про полонених РФ і наші переваги


Український режисер і військовий Олег Сенцов розповів про полонених і поміркував про наших захисників. Він вважає, що в нас більше сили і мотивації воювати за нашу землю, ніж у солдатів противника.

Сенцов про російських полонених

У Facebook режисер розповів про солдата РФ, якого взяли в полон – йому 19, і на позиції він пробув лише чотири дні. Сенцов не поводиться з ними погано, але свої умови він пояснює лаконічно.

Зараз дивляться

– Даю води, покурити (їхні цигарки), не принижую, але попереджаю про кулю в голову в разі спроби опору. Отримую необхідну інформацію, інструктую конвой і відправляю далі в тил, – зазначив свою роботу Олег.

Режисер зізнався, що має багато гніву до росіян, але не до полонених – він вважає їх обмінним фондом, за допомогою яких наші захисники повернуться додому.

– Коли я дивлюся на наших бійців поруч із цими іноземними туристами, то розумію, що ми перемагаємо. За силою, за духом, за мотивацією, за правдою. Нам дуже важко, і може бути ще важче, але ми перемагаємо. Тому що ми гідні. Гідні майбутньої перемоги, – підсумував Сенцов.

Раніше Сенцов розповідав про ситуацію в Криму і поскаржився на різницю в житті на фронті та у великих містах. Ще тоді режисер заявляв, що нам ще дуже далеко до звільнення півострова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олег Сенцов

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 15:18:11