Україна і світ

Есть много “но”: Приходько объяснила, почему Меладзе молчит о войне в Украине Певица Анастасия Приходько призналась, общается ли со своим экс-продюсером Константином Меладзе. 15 Серпня, 13:58


Співачка Анастасія Приходько пояснила, чому її експродюсер Костянтин Меладзе мовчить про повномасштабну війну РФ проти України.

Приходько висловилася про Меладзе

Співачка зізналась, що вже давно не підтримує зв’язок з колишнім продюсером. Однак у 2021 році Приходько мала змогу поспілкуватися з рідним братом Меладзе – Валерієм.

– Валерій, як завжди, веселий, привітний, нічого не змінилося, у нас із ним нормальні були стосунки. З Костею я не спілкуюся і не хочу, він мовчить тому що він така людина, типу аполітична, але є багато “але”, – сказала співачка.

Анастасія переконана, що Меладзе замовчує війну в Україні через страх втратити гроші.

Зараз дивляться

– Проєктів у нього немає, Віри немає, ВІА Грі пісні не пише, Валерію пісні не пише, сім’ї немає, що йому робити? Якщо він висловиться, то йому в Росії закриють роялті і все. На що йому жити? – сказала Приходько.

Попри мовчазну позицію Меладзе, з ним продовжує спілкуватися співачка Євгенія Власова. Продюсер є хрещеним батьком її доньки Ніни.

За словами Євгенії, у своїх листуваннях вони оминають тему російської агресії в Україні. Власова додала, що Меладзе є що втрачати в Росії, тому він зараз у важкому становищі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Анастасія ПриходькоКостянтин Меладзе


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 14:06:08