Україна і світ

Тіна Кароль похвалилася спортивними досягненнями

Українська співачка Тіна Кароль похвалилася своїми спортивними досягненнями – зірка простояла в планці понад 21 хвилину. Таким результатом може похвалитися далеко не кожен спортсмен.

Тіна Кароль похвалилася спортивними досягненнями

Так, в Instagram Тіна опублікувала відео, на якому виконує вправу під назвою планка. Вона вимагає розвитку і гарної форми основної групи м’язів, тому тримати планку не так вже й просто, а Кароль витримала понад 21 хвилину.

Зараз дивляться

– Цей день! 21 хвилина планки. Я просила 15 хвилин, але мене взяли на слабо, а це не про мене. Тож 21 є, – похвалилася артистка.

Тіна додала, що під час такої непростої вправи її відвідувало багато думок і внутрішніх відповідей на запитання, які її розривали всередині.

Примітно, що артистка рідко сидить на місці і любить все нове – наприклад, на початку серпня Кароль проходила курс військової підготовки, причому робить це з липня 2024 року. Тіна вчиться стріляти, а також отримує знання в тактичній медицині. Зірка показала і процес приготування страв в умовах польової кухні – нудьгувати в таборі їй не доводиться.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 19:18:05