Україна і світ

Камалія вперше розповіла, як пережила два викидні

Українська співачка Камалія зізналась, що пережила два викидні. Перша вагітність зірки обірвалась на доволі пізньому терміні, тоді вона чекала на близнюків.

Камалія розповіла про викидні

Співачка поділилась, що пережити важкий період їй допомогла віра в Бога та підтримка рідних людей. Аби відволіктися від болісних думок, Камалія поринула в роботу та присвятила час хобі.

– Дуже велику роль відіграють твої рідні, чоловік, друзі, підтримка. Це медитація, спорт, відпочинок. Мені лікар казав, що потрібно не зациклюватися і не думати про це. Тому що, коли дуже сильно хочеш, то нічого не виходить. Я одразу занурювалась в роботу, навантажувала себе. Плюс кінний спорт, змагання, пісні, кліпи, виступи, – сказала Камалія.

Як відомо, згодом Камалія наважилася на процедуру ЕКЗ (штучне запліднення). Таким чином у зірки народилося двоє донечок-близнючок – Арабелла та Мірабелла, яким зараз вже 10 років.

Зараз дивляться

Однак Камалія згадала, як під час наступної вагітності боялася навіть радіти, щоб не наврочити. Співачка постійно була на зв’язку з лікарем та дотримувалася всіх його рекомендацій.

– Коли я дізналася (про вагітність – Ред.), я боялася радіти. А лікар мені сказав: От живи і нічого не бійся. Буде – значить буде, не буде – будеш пробувати ще. У Захура є діти від першого шлюбу і він казав, що особливо не хоче дітей. А мені дуже хотілося дитину, хотілося реалізуватися. Коли ходила вагітною, то було до останнього страшно. Але я постійно була на зв’язку з лікарями, все було під контролем, – поділилася Камалія.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 12:57:07