Україна і світ

Бріджертони: стало відомо, хто стане головним героєм 4 сезону серіалу

Стримінговий сервіс Netflix представив тизер четвертого сезону серіалу Бріджертони. Цього разу головним героєм стане Бенедикт Бріджертон, якого зіграв актор Люк Томпсон.

4-й сезон Бріджертонів розповість історію Бенедикта

– Ласкаво просимо на шлюбний ринок, містере Бріджертон. Історія Бенедикта вийде наступного сезону, – оголосили в Netflix.

Зараз дивляться

В основі четвертого сезону – третя книга із циклу Джулії Квін про Бріджертонів Пропозиція джентльмена. У ній розповідається історія кохання Бенедикта та таємничої леді Софі Бекетт, з якою він знайомиться на балі-маскараді.

Наприкінці третього сезону Бенедикт натякнув, що з нетерпінням чекає на бал-маскарад матері Вайолетт під час наступного світського сезону.

Зазначимо, що на Netflix вже вийшло три сезони Бріджертонів. У кожному з них розповідається історія кохання одного із дітей сімейства Бріджертонів.

У першому сезоні головними героями були Дафна та герцог Гастінгс, у другому – Ентоні та Кейт Шарма, а в третьому – Колін та Пенелопа Фезерінгтон. Прем’єра третього сезону Бріджертонів відбулась у травні, він увійшов до десятки найпопулярніших серіалів Netflix.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-24 11:57:07