Україна і світ

Снуп Догг і Бубка будуть факелоносцями перед церемонією відкриття Олімпіади

Олімпійський чемпіон зі стрибків із жердиною та експрезидент НОК Сергій Бубка пронесе олімпійський вогонь перед церемонією відкриття Ігор-2024 у Парижі.

Про це повідомило видання France 24.

Бубка та Снуп Догг пронесуть вогонь Ігор

Перед церемонією відкриття Олімпіади-2024 цієї п’ятниці окрім Бубки олімпійський вогонь пронесе також американський репер Снуп Догг, французька акторка Летиція Каста та французький репер MC Solaar.

Зараз дивляться

Захід відбуватиметься у передмісті французької столиці Сен-Дені, де розташований Олімпійський стадіон і Центр водних видів спорту.

Олімпійський вогонь два місяці подорожував Францією. У п’ятницю вранці його пронесуть через олімпійське селище, яке розташоване між Сен-Дені та сусіднім Сент-Уаном. Після він вирушить до Олімпійського стадіону та Центру водних видів спорту, що за кілька кілометрів звідти.

52-річний Снуп Догг народився у Лос-Анджелесі, який прийматиме наступні Ігри у 2028 році. Зазначається, що естафета з олімпійським факелом буде не єдиною появою репера на Іграх-2024. Він також коментуватиме змагання на американському телеканалі NBC.

Літні Олімпійські ігри відбудуться у Франції з 26 липня по 11 серпня. Україну на Іграх представлять 140 спортсменів. Факти ICTV розповідали, де в Україні дивитися церемонію відкриття Олімпіади-2024.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-24 11:54:05