Україна і світ

Майже 90 тисяч: на Запорізькому напрямку окупанти поповнюють особовий склад

Фото: Генштаб ЗСУ

Війська російської окупаційної армії поповнюють свій особовий склад у Запорізькій області.

Про це розповів речник оперативного угруповання військ Таврія Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону Єдині новини.

Ситуація на Запоріжжі

— Зараз, якщо взяти чисельність особового складу противника, наприклад, в Запорізькій області, то росіян тут досить багато, майже 90 тис. І спостерігається приріст цієї кількості – десь за останні три тижні додалось ще 2 тис. – сказав Лиховій.

Він додав, що українська розвідка вказує, що різких суттєвих змін, які впливали б на зміну характеру бойових дій, немає. Також ознак формування наступального угрупування ворога не виявлено.

Зараз дивляться

За його словами, це означає, що тієї кількості військ ворога, що зараз у Запорізькій області, не вистачає для результативних наступальних дій.

Лиховій зазначив, що дуже результативно працюють наші ракетні війська та артилерія, і за позавчорашню добу, зокрема, саме в Запорізькій області, було знищено два зенітно-ракетні комплекси, один із них Тор, другий – Бук-М1 в районі населених пунктів Українка і Зразкове.

Напередодні в ОСУВ Таврії повідомляли, що у Херсонській області, де продовжуються активні бої, окупанти почали застосовувати тактику масового скидання боєприпасів з дронів поряд із застосуванням авіації та артилерії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 17:16:09