Україна і світ

Павло Зібров висловився про родичів, які живуть в Росії

Співак Павло Зібров висловився про родичів з Росії, з якими розірвав зв’язки після початку повномасштабного вторгнення РФ.

Що Павло Зібров сказав про родичів з РФ

Співак зізнався, що його рідні по батьковій лінії живуть в країні-агресорі РФ й вже давно “отруєні” російською пропагандою.

Їхні стосунки зіпсувалися ще у 2014 році після анексії Росією українського Криму. А після 2022-го Зібров й зовсім перестав спілкуватися з родичами.

Зараз дивляться

– Як то кажуть, немає у мене родичів. Їх не стало після початку війни. Вони отруєні отією ідеологією, яку Путін проводить уже стільки років. Це ж не вчора й не позавчора, а десятиліттями триває, на жаль. І після 2014-го року ми вже холодно спілкувалися. 2-3 хвилини поговорили й усе, далі політика так чи інакше зачіпається у нашій розмові. Тому холодно, холодно, а після 2022 року один дзвінок і цього достатньо, – сказав Зібров.

За словами співака, він намагався донести родичам-путіністам правду, однак всі спроби виявилися марними. Зібров ухвалив для себе рішення не спілкуватися з росіянами. Так само зробив й рідний брат артиста Володимир, який живе в Україні.

– Вирішив для себе не спілкуватися. У мене є тут рідний брат Володя і йому теж телефонували з Воронезької, Липецької, Курської області… Двоюрідних дуже багато по батьковій лінії, вони мають великі сім’ї. Тепер ні з ким (не спілкуємося – Ред.), обірвали зв’язки, тому що через дві хвилини розмова доходить до того, що ми – “фашисти”, “один народ” і “продалися Америці”, – поділився Зібров.

Фото: Павло Зібров

Джерело: Моя історія

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 17:51:07