Україна і світ

Що подарувати дитині на рік: цікаві ідеї для подарунка

Вас запросили на день народження до однорічної дитини, але ви не знаєте, що подарувати? Не засмучуйтеся. Маленькі діти – дослідники. У цьому віці їм цікаво абсолютно все, а якщо це щось яскраве, зі звуком і з ним можна якось взаємодіяти – так і поготів.

Що подарувати дитині на рік

Благо, дитячі онлайн і офлайн-магазини зараз забиті вибором цікавинок для малюків, а тому проблем з вибором подарунка бути не повинно.

Можливо, краще порадитися з батьками дитини, оскільки вони точно краще знають, що може сподобатися їхньому чаду. Ба більше, краще, щоб подарунки гостей не повторювалися, а тому заздалегідь “забронювати” свій.

Зараз дивляться

Також враховуйте стать малюка, його темперамент, якість і колір іграшки, безпеку виробу.

Що можна подарувати на 1 рік дівчинці

Толокар. Чудовий подарунок однорічній дитині, особливо, якщо малюк постійно хоче рухатися.

Іграшкова коляска. Необхідний подарунок для дівчинки, що любить доглядати за ляльками, і проводить більшу частину часу саме з ними.

Лялька. Зараз є величезний вибір пупсів, особливо цікаві – інтерактивні. Вони можуть співати пісні, розповідати казки, читати вірші, ходити, повторювати слова тощо.

Мультицентр. Ще один прекрасний подарунок для розвитку дитини. Різноманітні динамічні ігри будуть дуже цікаві малятку. Такі іграшки зазвичай зі світловими і звуковими ефектами.

Музичний килимок. Презент, яка допоможе дівчинці краще розвинути координацію рухів і слухове сприйняття звуків.

Що подарувати хлопчику на рік

Іграшка-каталка. Такий презент не тільки захопить малюка, а й зміцнить його м’язи спини, ніг і рук, що необхідно на початку його розвитку.

Інтерактивний робот. Така іграшка здатна ходити, їздити, розмовляти та обходити перешкоди. Також можна обрати робота, що розповідає казки, співає або читає вірші.

Сортер. Корисна та потрібна іграшка, за допомогою якої малюк вивчає геометричні фігури та кольори, пізнає основи лічби та покращує дрібну моторику ручок.

Дитячі інструменти. Для справжніх майбутніх господарів. У таких наборах зазвичай йдуть іграшкові молоточки, викрутки, ключі та навіть цвяшки.

Сухий басейн. Такий презент точно займе малюка, адже він комфортний, зручний і з кульками. У ньому дитина зможе грати, займатися розвиваючими іграми та відпочивати.

Варто зазначити, що для однорічних дітей – є багато універсальних подарунків. Наприклад, толокар можна подарувати як хлопчикові, так і дівчинці, аналогічно і з іграшками-каталками, сортерами, басейнами.

У цьому віці діткам цікаво абсолютно все, а тому з презентом практично неможливо помилитися.

Також не варто забувати про книжки, м’які кубики, гойдалки, велосипеди тощо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 14:48:04