Україна і світ

iPhone 16 отримає торішню камеру від iPhone 15

Майбутній iPhone 16 отримає ту саму тетрапризменну камеру, що й iPhone 15 Pro Max. Примітно, що об’єктив встановлять навіть на базові моделі.

iPhone 16 отримає торішню камеру

Про рішення Apple не змінювати об’єктив у майбутніх смартфонах заявив інсайдер Мінг-Чі Куо. Раніше тетрапризмова камера була доступна тільки у версії iPhone 15 Pro Max.

До речі, це стосується і перископічного зум-об’єктива – обладнання перенесуть з торішньої версії. Це означає, що заради камери точно не варто оновлятися на iPhone 16 з 15 моделі.

Зараз дивляться

На щастя, третій об’єктив все ж поліпшать – він отримає роздільну здатність у 48-Мп, а сам датчик виробляється компанією Sony.

Очікується, що на якість знімків і відео буде більшою мірою впливати ПЗ – Apple впровадила в iOS 18 штучний інтелект, який повинен працювати з фотографіями. Реліз флагмана очікується вже у вересні 2024 року.

Відомо, що iPhone у майбутньому збиратимуть роботи. Компанія вже підключила автоматизацію до складання, але на деяких етапах мільйони пристроїв збирають робітники. Річ у тім, що навіть з таким технологічним розвитком спостерігається величезний відсоток браку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 10:23:08