Україна і світ

Костянтин Грубич розповів про пошуки батька: Не знаю навіть прізвища

Телеведучий Костянтин Грубич розповів, що нічого не знає про свого батька. Як виявилося, ніхто крім тітки не може розповісти навіть справжнє прізвище його родича.

Костянтин Грубич розповів про пошуки батька

Так, в інтерв’ю Славі Дьоміну, телеведучого запитали, чи хоче він знайти свого батька, про якого він нічого не знає. Як виявилося, Грубич завжди хотів це зробити, і бажання залишилося досі.

– Моя тітка Ніла не зізнається – каже, що мій батько був поганою людиною, і мені про нього знати не потрібно. Мама постійно вигадувала інші варіанти. Один раз я його бачив – він приходив, коли я вже закінчував школу. Я це відчув, бо побачив дуже велику схожість, і ця людина стала наді мною і вдивлялася, – зізнався Костянтин.

Ведучий додав, що в нього не справжнє по батькові, а прізвище – дідусеве по маминій лінії.

Зараз дивляться

– Як у мене лікарі запитують – я половину своєї генетики не знаю. Навіть прізвища не знаю батька, і нікому сказати. А тітка не хоче говорити, та й я не наполягаю, – запевняє Грубич.

Він додав, що вважає неправильним приховування інформації про батьків, але в потрібний момент він не був достатньо наполегливим у цьому питанні.

Нещодавно Грубич розповів подробиці про загибель дочки. Як виявилося, ведучий шкодує, що не зустрів її в день трагедії.

Фото: Костянтин Грубич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-14 13:23:17