Україна і світ

Співачка Голзі розповіла про боротьбу із серйозними захворюваннями

Американська співачка Голзі розповіла про боротьбу із серйозними захворюваннями та показалася під крапельницями. Разом із тим знаменитість анонсувала вихід нової пісні The End, яка увійде до її майбутнього п’ятого альбому.

Співачка Голзі серйозно хвора

В Instagram 29-річна Голзі оприлюднила кадри, на яких показала, що проходить лікування. Діагноз співачка говорити не стала, проте зрозуміло, що захворювання серйозні. У пості виконавиця відзначила Товариство лейкемії та лімфоми й Альянс із дослідження вовчака.

Ба більше, під постом вона написала: – Коротше кажучи, мені пощастило, що я жива. Коротка історія, я написала альбом.

Зараз дивляться

Також в одному з відео Голзі зазначила, що почувається старенькою.

– Я сказала собі, що даю собі ще два роки, щоб похворіти. У 30 років мені потрібно буде переродитися, і я не буду хворіти, буду мати дуже сексуальний вигляд, у мене буде багато енергії, і я зможу повторити свої 20 у свої 30, – сказала співачка.

Голзі – The End

Разом з одкровенням Голзі презентувала баладу The End. У композиції вона розповіла про свої проблеми зі здоров’ям.

До слова, у 2022 році у Голзі діагностували синдром Елерса-Данлоса (гіпермобільність суглобів), синдром Шегрена (сухість слизових оболонок очей і рота), синдром активації опасистих клітин і синдром постуральної ортостатичної тахікардії (СПОТ). Також артистка розповідала про боротьбу з ендометріозом. У той час Голзі сказала, що вона та її лікарі все ще шукають причину виникнення її діагнозів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-05 11:48:22