Україна і світ

Зеленський про удар по Оленьї: Влучність на 1800 км дійсно дуже вагомо

Фото: Офіс президента

28 липня Україна згадує українських воїнів, які були вбиті російськими нелюдами в Оленівці.

Роковини Оленівської трагедії

Теракт в Оленівці, один із найстрашніших злочинів цієї війни, заявив президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення.

– Росія повинна за це відповідати і буде. Немає такого розвитку подій, за якого убивці залишаться безкарними. Вічна памʼять усім нашим людям, які були убиті окупантами, – сказав він.

Також президент відзначив дві бойові бригади: 25-ту окрему повітрянодесантну Січеславську бригаду, що воює на Покровському напрямку, та 95-ту окрему десантно-штурмову бригаду, яка воює на Торецькому напрямку.

Зараз дивляться

– Обидві наші бригади за цей тиждень і за багато інших тижнів цієї війни проявили себе надзвичайно сильно, надзвичайно результативно. Воїни, я дякую вам за вашу стійкість і за вміння знищувати окупанта саме так, як потрібно для збереження України, – сказав Зеленський.

– Також хочу відзначити сьогодні наших воїнів, які забезпечують українську далекобійність.  А саме – 9-й департамент ГУР: влучність на дистанції майже 1800 кілометрів від нашого кордону. Дійсно дуже вагомо! Дякую вам за це, – додав президент.

Зеленський також розповів, що провів розмову із головкомом Сирським щодо наших дій і зараз, і на найближчу перспективу. Україна має силу, щоб досягати своїх цілей, підкреслив український президент.


Володимир Зеленський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 22:22:06