Україна і світ

Запити щодо БК та конференція щодо виробництва зброї. Єрмак провів переговори з Салліваном

Фото: Офіс президента

Глава Офісу президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зазначено, що Єрмак поінформував Саллівана про ситуацію на полі бою та актуальні потреби Сил оборони України.

Зараз дивляться

Зокрема, він розповів про нещодавню поїздку разом із президентом Володимиром Зеленським до фронтових регіонів. За словами глави ОП, під час зустрічі воїни передали конкретні запити щодо озброєння та боєприпасів, необхідних для захисту українських земель від окупантів.

– Співрозмовники також обговорили підготовку до першої українсько-американської конференції з питань виробництва озброєння, яка відбудеться 6–7 грудня у Вашингтоні на виконання домовленостей президента Володимира Зеленського та президента США Джозефа Байдена, – йдеться в повідомленні.

Єрмак також розповів Саллівану про перебіг реалізації Української формули миру, зокрема, про десяту зустріч на рівні послів, яка відбулася в пʼятницю в Міжнародному аеропорту Бориспіль.

Глава ОП висловив подяку Сполученим Штатам за лідерство та непохитну підтримку України в боротьбі за свободу, незалежність та проти російського терору.

Раніше ексдиректор ЦРУ пояснив, чому наступ ЗСУ не здійснив прорив.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Офіс президента

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-03 13:08:59