Україна і світ

З чоловіком, доньками і собакою: Могилевська показала сім’ю в новому кліпі Співачка закликала шанувальників знімати власні сімейні кліпи під нову пісню та відмічати її в соцмережах. 15 Серпня, 12:56


Співачка Наталя Могилевська, яка 2 серпня відсвяткувала народини, презентувала кліп на нову пісню, що вийшов по-домашньому затишним. У музичному відео використані кадри з родинних архівів артистки.

Наталя Могилевська випустила кліп з сімейним відео

Нова композиція співачки називається День народження кожен день. На початку кліпу зʼявляється записка, на якій почерком Могилевської написана присвята.

– Ця пісня – це подарунок тобі, любий! – йдеться у ній.

Саме відео має вигляд знятого на камеру у смартфоні, зокрема завдяки вертикальному положенню кадру.

Зараз дивляться

Кліп наповнений різними зворушливими моментами з життя Наталі та її родини – чоловіка та двох доньок. Крім цього, у кліпі можна побачити улюбленицю сімʼї – чорну лабрадорку Аю.

Попри те, що у кліпі чимало кадрів, на яких присутні коханий Могилевської та її діти, їхні обличчя співачка так і не показала. Зате у відео багато моментів з обіймами, поцілунками та родинним щастям. Не забула артистка поставити й робочі моменти, зокрема з підготовки до виступу на стадіоні, а ще – зустріч із кліпмейкером Аланом Бадоєвим.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наталя Могилевська закликала шанувальників знімати власні родинні кліпи під нову пісню та позначати її в соцмережах. Автору ролика, що набере найбільше лайків співачка пообіцяла персональний подарунок на народини – вона запише адресне відеопривітання від себе.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 13:15:06