Україна і світ

Плюс 1 тис. аптечок за стандартами НАТО: Бельгія передала Україні шість машин швидкої


Посольство України в Бельгії спільно з ГО BEforUkraine передали нашій країні шість карет швидкої допомоги, обладнаних 1 000 аптечками за стандартом НАТО. Про це співробітники МЗС повідомили у своєму Telegram-каналі.

З перших днів вторгнення

– З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну наші бельгійські друзі з BEforUkraine надзвичайно активно надсилають вкрай необхідну комплексну гуманітарну допомогу в Україну, – йдеться в повідомленні.

За словами тимчасової повіреної Наталії Аношиної, завдяки важливому внеску BEforUkraine, їхній солідарності та переживанню за нашу країну було надано допомогу багатьом постраждалим українцям.

Допомога в рамках ініціативи

У повідомленні МЗС зазначається, що цим конвоєм сьогодні було передано 100-ту машину швидкої допомоги для України в рамках цієї ініціативи. Крім цього, раніше BEforUkraine вже доставляло в нашу країну шкільні автобуси, фургони, рефрижератори, електрогенератори, а також інші товари гуманітарного призначення.

У посольстві висловили щиру вдячність усій команді BEforUkraine за потужну тривалу практичну допомогу Україні та українцям.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-23 15:21:34