Україна і світ

Який серіал подивитися: топ 5 серіалів від Олі Жуковцової

Українська акторка та учасниця шоу єПитання на Новому Каналі Оля Жуковцова розповіла, які серіали варто переглянути. Зірка зізнається про свою пристрасть до багатосерійного кіно, і рада поділитися своїми рекомендаціями.

Топ-5 серіалів від Олі Жуковцової

Так, зірка розповідає, що у вільний час полюбляє переглядати кіно і серіали, а деяку багатосерійні проєкти готова дивитися протягом доби.

– Але якщо мені потрібно зайнятись якимись своїми справами, то дуже складно відірватися від перегляду. Інколи я хитрую й починаю робити паралельно ще одну справу. Наприклад, прибираю, готую їсти, перебираю речі в шафах під серіал, – додає Оля.

Бачити

Серіал поєднує в собі жанри фантастики, драми та бойовика від Apple TV+. За сюжетом, показують далеко майбутнє, де люди втратили зір і повернулися до племінного способу життя.

Зараз дивляться

Корона

Нашумілий історичний серіал від Netflix. У центрі сюжету – юна принцеса Єлизавета, яка виходить заміж за молодого Філіпа Маунтбеттена, нащадка королеви Вікторії. Дівчина навіть уявити не могла, що вже через неповні два роки їй доведеться зійти на престол і стати повноправною королевою Великої Британії.

Своя людина

Драма-трилер від BBC про трьох абсолютно різних людей, які, здавалося б, ніяк не пов’язані одне з одним, і, швидше за все, навіть не знайомі. Це засуджений до смертної кари американський в’язень, священник із провінційного містечка і звичайна вчителька алгебри.

Проте доля непередбачувана, і з нею краще не жартувати. Все може перевернутися з ніг на голову в одну мить.

Сцени з подружнього життя

Драматичний мінісеріал від HBO. Міра і Джонатан вже давно разом: живуть у затишному будинку, виховують доньку і здаються дуже гармонійною парою. Якось жінка зізнається чоловікові в тому, що не відчуває себе щасливою у шлюбі. Це зізнання тягне за собою низку подій, які назавжди змінюють їхні стосунки. Протягом п’яти років пара відчайдушно намагається розібратися у своїх почуттях і врятувати сім’ю.

Дивовижна місіс Мейзл

Американський п’ятисезонний серіал про домогосподарку Міріам Мейзел, яка виховує двох дітей і в усьому підтримує свого чоловіка – успішного бізнесмена. Та раптом життя жінки перевертається догори дриґом, адже вона дізнається, що коханий зраджує їй з секретаркою. Від горя Мейзел напивається і йде в клуб, де абсолютно несподівано відкриває в собі талант стендап-коміка.

Нещодавно ведуча на Новому Каналі Леся Нікітюк порадила українські серіали, які варто переглянути.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-12 15:26:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин