Україна і світ

Яке взуття в моді весною 2024: головні тренди сезону

Яке взуття в моді весною – актуальне питання, що хвилює модниць і тих, хто слідує трендам. Крім того, це важлива деталь будь-якого образу в різні пори року, вона, як і інші речі гардероба, має властивість зношуватися, а тому раз на сезон більшість із нас прикуповує собі чергову пару.

Взуття не обов’язково має бути дорогим або брендовим, головне – воно має бути доглянутим, чистим і зручним для вас.

Яке взуття в моді цієї весни

Персональний стиліст Юлія Крижалка назвала тренди взуття на весну 2024, на які варто звернути увагу і, за можливості, прикупити у свій гардероб.

Зараз дивляться

Балетки. Найтрендовіші – хутряні та шкіряні. За відтінком – від бежевих, чорних до червоних і зелених, залежно від бази вашого гардероба.

Лофери – незамінна річ, яка вже стала класикою. Стиліст рекомендує звернути увагу на більш акуратні моделі – без масивної підошви.

Ковбойки – на всі випадки життя. Найкращою парою стануть бежеві, замшеві та невисокі ковбойки. Для акценту можете придивитися і до сміливіших кольорів.

Переймаючись питанням, яке взуття в моді весною, зверніть увагу на акцентовану пару туфель. Наприклад, це можуть бути мюлі з леопардовим принтом, який доповнить монохромні луки. Щодо акценту – обирайте під свій стиль і комфорт носіння.

Трендові снікерси. Дуже круто виглядають саме в замші, наприклад, у коричневому насиченому кольорі.

Туфлі з квадратним носком. Супернезвично і стильно виглядатимуть під шкіряні штани, під джинси, під спідницю міді.

– Рекомендую обрати чорні, молочні або коричневі відтінки, – зазначила Юлія.

Замшеві мокасини. Носити їх можна під укорочені штани, спідниці міді або сукні, джинси, класичні палаццо. Ультрауніверсали на всі випадки життя.

Ознайомившись із трендами взуття на весну 2024, перегляньте свій гардероб. Можливо, у вас вже є відповідна до них пара, оскільки чимало моделей залишаються модними після попередніх сезонів.

Фото: Юлія Крижалка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-13 12:27:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин