Україна і світ

Як приготувати цвітну капусту на сковорідці

Цвітну капусту вважають дуже корисним овочем. Завдяки протизапальним властивостям вона нейтралізує запальні процеси кишківника, регулює вироблення інсуліну, бореться з ожирінням.

Крім того, овоч може застосовуватися для профілактики діабету та виразкового коліту. Якщо ви не любите цвітну капусту, ви просто неправильно її готуєте.

Як приготувати цвітну капусту на сковорідці – дивіться далі в матеріалі Фактів ICTV.

Зараз дивляться

Рецепт цвітної капусти на сковорідці

Інгредієнти:

  • качан цвітної капусти;
  • яйце – 2 шт;
  • борошно – 200 г;
  • олія – для смаження;
  • спеції – за смаком.

Фото: Depositphotos

Приготування:

  1. Помийте та наріжте цвітну капусту на суцвіття.
  2. Паралельно поставте воду на вогонь.
  3. Порізану капусту киньте у воду, посоліть та кип’ятіть 5-10 хв.
  4. За допомогою друшляка злийте воду та залиште капусту – вона має охолонути.
  5. В окремій мисці збийте та посоліть яйця.
  6. Теплу капусту засипте борошном та ретельно перемішайте.
  7. Розігрійте сковороду та додайте олії.
  8. Тепер кожен шматочок капусти опускайте в яйце та кладіть на сковорідку.
  9. Смажте з кожного боку до утворення золотистої скоринки.

Цвітна капуста виходить хрустка та водночас м’яка. Смачного!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-21 13:29:26