Україна і світ

Володимир Зеленський розповів, що запитують його діти про війну в Україні

Президент Володимир Зеленський розповів, що запитують його діти про війну в Україні та чи хвилюються вони за його життя.

Як Зеленський говорить з дітьми про війну

Президент зазначив, що всі діти, які залишилися в Україні в період повномасштабної війни, дуже подорослішали і знають відповіді на усі запитання.

Щодо його доньки Олександри та сина Кирила, то вони не запитують, коли закінчиться війна, адже розуміють, що це залежить від багатьох факторів. Однак діти Зеленського хочуть знати, коли їхня сім’я знову зможе жити разом.

Зараз дивляться

– Вони багато всього пройшли, вони все розуміють і все знають. Іноді, коли вони ставлять запитання, то я розумію, що зовсім трішечки залишилося у них дитинства. Це не питання, коли закінчиться війна, вони знають, що від багатьох факторів це залежить. І не питання, чи зможе Україна вистояти в цій боротьбі, вони знають, що від багатьох речей це залежить, але Україна точно вистоїть. Вони дуже потужні, принаймні, набагато впевненіші, ніж деякі наші партнери. Вони просто ставлять іноді запитання: А коли ми зможемо жити разом, тату? – поділився глава держави.

Володимир Зеленський додав, що діти дуже хвилюються за його життя. У таких випадках президент міцно обіймає доньку та сина, адже розуміє, що слова тут зайві.

– Дуже хвилюються. Війна, що можна відповісти. Я думаю, слова тут зайві, треба міцно обійняти. Дітям іноді важливі не слова, а важливо відчути вас справжнього. Не по телефону, а справжнього, – наголосив Зеленський.

Зазначимо, що діти Володимира Зеленського живуть та навчаються в Україні. Раніше президент розповідав, що з дружиною бачиться частіше, ніж з донькою Олександрою та сином Кирилом.

Перша леді Олена Зеленська приходить в Офіс президента, де займається своїми проєктами гуманітарного спрямування.

Джерело: PBS NewsHour

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-16 12:46:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин