Україна і світ

Володимир Зеленський розповів про рідкісні зустрічі з дітьми

Преидент України Володимир Зеленський розповів про рідкісні зустрічі зі своїми дітьми – 11-річним Кирилом і 19-річною Олександрою.

Як Зеленський проводить час з дітьми

Глава держави зізнався, що не має можливості часто бачити сина і доньку. Однак проведення часу з ними Зеленський називає “найщасливішими моментами”.

За словами президента, з Кирилом він зазвичай спілкується про навчання, цікавиться, як в нього справи.

Зараз дивляться

– Дружину бачу частіше, бо вона в офісі, а дітей бачу дуже рідко. Якщо є можливість просто поговорити, навіть запитати, що відбувається в школі, наприклад, я запитую в сина, як справи. Він каже, що вони починають вчити іспанську. Мені це цікаво. Я не знаю іспанської, але, чесно кажучи, мене цікавить лише час, який я можу провести з ним, – поділився глава держави.

Зеленський додав, що саме зустрічі з дітьми заряджають його енергією та дозволяють розслабитися.

– Мій син ще маленький. А моя донька, вона вже виросла. Це моменти, які тебе заряджають, дають енергію. Це найщасливіші моменти. Ось тоді я можу розслабитися, – сказав він.

Нещодавно дружина президента Олена Зеленська розповіла, ким хоче стати її син. За словами першої леді, під час війни Кирило набув навички, про які б ніколи не мали знати українські діти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-22 15:34:53