Львівський портал

В ISW спростували заяви про просування військ РФ

Російські «воєнкори» заявили про те, що їхні вояки просунулися на кількасот метрів у глибину біля Тернів (на захід від Кремінної) та захопили декілька не зазначених українських опорних пунктів. Однак ці заяви не підтверджуються. Про це повідомляє ISW, передає Укрінформ.

Зазначається, що позиційні бої тривали на північний схід від Куп’янська в районі Синьківки; на північний захід від Сватового біля Табаївки; на захід від Кремінної в районі Ямполівки та Тернів; і на південь від Кремінної в районі Білогорівки та Верхньокам’янська.

Також російські окупанти просунулися в районі міста Бахмут на тлі позиційних боїв. Російські пропагандисти заявили про захоплення окупантами не зазначеного лісового масиву на північ від Богданівки та про незначне просування в районі Іванівського. Однак аналітики ІSW не спостерігали візуальних підтверджень просування військ РФ у жодному з цих районів.

Іще один російський «воєнкор» стверджував, що росіяни начебто просунулися у Новомихайлівці. Втім візуальних підтверджень цих “просувань” немає, зазначають аналітики ISW.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-07 10:38:19

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин