Україна і світ

Україна – Іспанія – результат та огляд матчу ЧС з хокею у дивізіоні IB

Збірна України з хокею здобула четверту перемогу на чемпіонаті світу у дивізіоні IB. У четвертому турі підопічні Дмитра Христича переграли команду Іспанії з рахунком 6:1.

Іспанці стали першою командою на ЧС-2024, яким вдалося вразити ворота українців. Попередні матчі синьо-жовті завершили сухими перемогами.

Україна обіграла Іспанію на ЧС-2024 з хокею

Перший період матчу Україна – Іспанія несподівано для вболівальників минув без забитих шайб. Натомість у другому періоді іспанці приголомшили синьо-жовтих, коли повели у рахунку. Автором результативного кидка став Гастон Гонсалес.

Зараз дивляться

Українці відновили паритет у зустрічі до відходу на перерву завдяки шайбі Даніїла Трахта, який реалізував вихід віч-на-віч.

Решту голів синьо-жовті реалізували у третьому періоді. Збірну України вивів уперед Станіслав Садовіков, а згодом Гліб Крівошапкін збільшив перевагу нашої команди.

До фінальної сирени результативними кидками відзначилися також Віктор Захаров, а також Садовіков та Трахт, які оформили дублі.

Після зіграних чотирьох турів українці продовжують очолювати турнірну таблицю. Після трьох ігор українці випереджали литовців лише за додатковими показниками. У четвертому турі команда Литви зустрінеться з Китаєм.

У п’ятницю, 3 травня, збірна України з хокею проведе заключний матч на ЧС-2024 проти команди Литви.

Дивізіон ІВ є третім за силою дивізіоном світової першості. Для підвищення у класі та виходу до дивізіону IA збірній України потрібно завершити турнір на першому місці.

Фото: IIHF

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-01 15:47:37

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин