Львівський портал

В ДТП на Львівщині постраждали двоє дітей

11 січня на Львівщині внаслідок зіткнення мікроавтобуса з автобусом були травмовані двоє дітей. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 січня, близько 06.30, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Добряни Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», яким керував 62-річний житель Івано-Франківської області, та автобуса «Mercedes 303» під керуванням 62-річного мешканця одного з сіл Дрогобицького району.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів мікроавтобуса з Івано-Франківської області – семирічний хлопчик та десятирічна дівчинка – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-12 10:04:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин