Львівський портал

У Львівському обласному онкоцентрі призначили нового керівника

У п’ятницю, 26 квітня, відбулося засідання конкурсної комісії з обрання генерального директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичний центру. Переможцем конкурсу на посаду керівника став Олег Дуда. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Конкурсна комісія заслухала кандидата на посаду керівника онкоцентру – Олега Дуду, який представив свою програму розвитку медичної установи та окреслив основні завдання, які він бачить у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Серед важливих ініціатив – розбудова інфраструктури лікарні, довколишньої території, придбання сучасного обладнання, інноваційність, покращення матеріально-технічної бази, підвищення кваліфікації та розвиток медичного персоналу, наукова діяльність та пацієнтоорієнтованість.

«Ми хочемо стати лідером у сфері онкологічної допомоги. У нас одні з кращих фахівців, методик діагностики та лікування та найголовніше – ми прагнемо достукатися до людей займатися профілактикою та робити обстеження, щоб хворобу попередити, а не лікувати у занедбаному стані. Для цього ми налагоджуємо комунікацію щодо обізнаності про онкозахворювання, інформуємо населення про заходи з попередження хвороби, розповідаємо про увесь спектр допомоги, які люди можуть отримати у нашій медичній установі», – розповів Олег Дуда під час своєї презентації.

439586968 771400998420558 4930199428215955782 n

За підсумками співбесіди та обговорення, члени комісії підтримали кандидатуру Олега Дуди на посаду генерального директора Львівського онкоцентру. Відтак комісія рекомендувала призначити його керівником та укласти з ним контракт терміном на п’ять років.

Нагадаємо, що 7 листопада 2023 року, керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука, який обіймав посаду близько 30 років, відсторонили від посади. Виконувачем обов’язків директора призначили 47-річного Олега Дуду, який був заступником Ігоря Ковальчука.

Довідка

Олег Дуда закінчив ЛНМУ ім. Данила Галицького та отримав спеціальність хірургія. Навчався у Львівському регіональному інституті державного управління «Академії державного управління при Президентові України».

У листопаді 2023 року призначений виконувачем обов’язків генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр», до того працював заступником генерального директора з хірургічної роботи.

Олег Дуда активно займається також громадською діяльністю. З 2017 по 2021 – голова Українського лікарського товариства у Львові, член Головної Управи УЛТ у Львові. Також є головою Регіональної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

З 2019 – голова комісії охорони здоров‘я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

У 2020 став депутатом Львівської обласної ради, обраний головою фракції «Європейська Солідарність». Є членом постійної депутатської комісії охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-26 19:33:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин