Україна і світ

В Анну Неплях стріляли під час їзди в авто

Міс Україна Всесвіт 2021 року Анна Неплях розповіла, що у неї стріляли під час їзди на авто. Про це модель заявила в Instagram своїм шанувальникам, додавши фото.

– А як вам такий прикол, що в мене зранку стріляли, доки я була за кермом? – зізналася Неплях.

Неплях

На знімку можна побачити, що заднє скло її транспорту розбилося – прямо посеред багажника можна побачити велику дірку. Скло не розбилося повністю – уламків на дорозі й всередині салону могло бути значно більше.

Зараз дивляться

На щастя, з Неплях все добре – вона залишилася неушкодженою, чого не скажеш про авто.

– Несподівано моя машина стала кабріолетом. Але, як пожартував один мій друг: Ми ті, хто куль не бояться. Так що зі мною все гаразд, легкий шок. Але у мене плани на день ніхто не зірве, – заявила Анна.

Навіть на таку ситуацію модель дивиться через призму гумору, і навіть вміло жартує, хоч і не розповідає подробиць про подію.

Анна не розповіла подробиць про те, хто стріляв і як це сталося. Натомість блогер намагається навіть пожартувати з цієї неприємної ситуації.

Неплях

– Вікно до Європи, – скромно заявила модель.

Це вже не перша ДТП Міс України Всесвіту 2021 на авто. 2021 року Неплях врізалася в автомобіль – не встигла загальмувати на Набережному шосе. В результаті, постраждали одразу три транспортні засоби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-16 18:05:22