Львівський портал

Удар по спорткомплексу в Києві: в лікарні помер важкоатлет

У лікарні помер важкоатлет Михайло Донський, який постраждав внаслідок ракетного удару росіян по спорткомплексу у Києві 23 січня. Про це Львівському порталу повідомили у ФСК «Локомотив».

Після ракетної атаки рашистів Михайла Донського ушпиталили у важкому стані. Він пролежав три дні у комі, але ввечері 26 січня помер.

Михайло Донський був колишнім спортсменом з пауерліфтингу. Разом із родиною був постійним відвідувачем спорткомплексу «Локомотиву» і поціновувачем футболу.

«Росія продовжує цинічно забирати життя мирних українців, цивільних громадян на очах у всього світу. ФСК “Локомотив” виражає найглибші співчуття родині загиблого. Сил і терпіння аби пережити цей важкий час. Ця втрата є надважкою для всієї родини “Локо”», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рано-вранці 23 січня російські окупанти випустили по Україні 41 ракету. ППО збила 21 із них, ще частина ракет не досягла цілей.

Під атакою, зокрема, опинився Київ. Рашисти зруйнували спортивний комплекс «Укрзалізниці», поранивши тут одну людину. Загалом у столиці пошкоджено житлові будинки й автомобілі, одна особа загинула, з десяток отримали поранення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-26 21:00:20

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин