Україна і світ

У Києві завершуються відновлювальні роботи між станціями метро Деміївська і Либідська – Кличко

Фото: КМДА

У Києві відновлювальні роботи на перегоні між станціями метро Деміївська та Либідська перебувають на завершальному етапі.

Про це заявив міський глава Києва Віталій Кличко. За його словами, вже почали засипати котлован ґрунтом сьогодні, 22 серпня.

Метро у Києві – коли запрацює станція метро Деміївська

За словами мера Києва, зараз триває завершальний етап відновлювальних робіт на перегоні між станціями метро Деміївська та Либідська.

Зараз дивляться

Котлован уже почали засипати ґрунтом, а перед цим навколо оновленої ділянки тунелю його залили спеціальною цементною сумішшю та майже демонтували три рівні кріплень.

Мер Києва зазначив, що невдовзі фахівці виконають роботи з благоустрою території на місці будівельного майданчика. За його словами, відновлювальні роботи тривають цілодобово.

Там вже завершено роботи з будівництва нової ділянки тунелю довжиною 27 м, зазначив Віталій Кличко. Посилено ділянки, що прилягають до неї з обох сторін, загальною довжиною понад 50 м.

Віталій Кличко зазначив, що зараз завершуються роботи з укладання нового рейкового полотна. У тунелі відновлюють кабельні мережі та монтують контактну рейку, через яку подаватимуть напругу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як зазначив мер Києва, перед повноцінним відновленням руху між станціями метро Деміївська та Либідська здійснять пробні пуски потягів і перевірку всіх систем безпеки руху. Згідно з планом, рух на ділянці синьої гілки Київського метрополітену планують відновити на початку осені.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-22 16:37:34