Львівський портал

Росіяни влучили у багатоповерхівку у Харкові: є поранені, серед них – діти

У суботу ввечері, 21 вересня, рашисти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову, внаслідок чого постраждала щонайменше 21 людина, серед них троє неповнолітніх. Окупанти влучили по житловому будинку, передає Львівський портал.

За даними МВС України, російські війська здійснили обстріл Шевченківського району Харкова за допомогою авіаційних бомб ФАБ-500. Один із боєприпасів влучив поблизу під’їзду багатоповерхового житлового будинку.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що у результаті атаки постраждала 21 людина, серед яких троє дітей віком 8 та 17 років. Шістьох людей госпіталізували, двоє перебувають у важкому стані, троє у легкому, решта – у середньому.

Під час обстрілу пошкоджено скління та фасади семи багатоквартирних будинків, дошкільного навчального закладу, а також 21 автомобіль. Пожежні служби ліквідували загоряння чотирьох автомобілів. Також евакуювали 68 мешканців будинку.

Станом на ранок 22 вересня госпіталізували вісім людей. Зокрема 17-річний хлопець та 39-річна жінка перебувають у важкому стані, інші – у стані середньої тяжкості

Проводились роботи з розбирання зруйнованих конструкцій входу до під’їзду 16-поверхівки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Нацполіція України, Олег Синєгубов

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-22 10:54:02