Україна і світ

The Beatles терпіти не могли відомого боксера Мухаммеда Алі: названо причину

Музиканти гурту The Beatles терпіти не могли відомого боксера Мухаммеда Алі. Особливо негативні почуття до спортсмена відчував Джон Леннон.

Чому The Beatles ненавиділи Мухаммеда Алі

Про неприємну зустріч розповів фотограф Гаррі Бенсон, який святкує 60-річчя своїх знаменитих знімків, зроблених під час гастролі гурту.

Так, інцидент стався у США, коли музиканти вперше відвідали Америку. Тоді Бенсон взяв артистів на зустріч з Алі в Маямі 8 лютого 1964 року. У той момент Аліг готувався до бою, The Beatles – до участі в шоу Еда Саллівана.

Зараз дивляться

Фотограф сподівався, що Алі придумає щось для спільних знімків із музикантами, і був абсолютно правий.

– Алі помітив їх, і сказав музикантам: Ви думаєте, що маєте гарний вигляд? Ви не такі вже й красені – ви крихітні, маленькі, маленькі чоловічки. Подивіться на мене! Артистам це не сподобалося, особливо Леннону і Полу Маккартні, – запевняє Гаррі.

Мухаммед також сказав The Beatles, що йому не особливо подобається їхній спів. На тлі цього, Леннон поскаржився фотографу, що боксер виставив їх у поганому світлі.

Бенсон зазначив, що після цього випадку, музиканти не розмовляли з ним три місяці.

Нагадаємо, що нещодавно картину авторства The Beatles було продано на аукціоні за $1,7 млн. Примітно, що спочатку очікувалася ціна в $400-600 тис., але за неї відбулася ціла баталія.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-12 16:35:13