Україна і світ

Так звучу екзотичніше: Alyona Alyona відповіла на чутки про втрату голосу

Реп-виконавиця Alyona Alyona спростувала чутки про втрату голосу перед репетицією на Євробаченні 2024. Зірка визнала, що трохи захрипла, але це не впливає на її здоров’я.

Alyona Alyona відповіла на чутки про втрату голосу

Так, в Instagram співачка записала звернення до своїх шанувальників – у ньому вона пожартувала, що з захриплим голосом звучить екзотичніше.

Зараз дивляться

– Якась жовта преса вчора пустила чутки про втрату голосу. Це неправда. Ну не можна захрипнути. Я читаю реп, і з таким голосом звучу привабливіше і екзотичніше. У мене все добре, і почуваюся чудово, – з позитивом відповіла Alyona Alyona.

Нагадаємо, що Alyona Alyona поскаржилася на захриплий голос перед репетицією на Євробаченні – зірка не виключає, що це психосоматика, й організм на тлі стресу дав таку реакцію. Також співачка скаржилася на біль у всьому тілі під час тривалої поїздки до Мальме, куди вона з Jerry Heil вирушила відпрацьовувати свій номер перед самим Євробаченням.

У підсумку, український дует успішно відрепетирував свій виступ, і фанати могли побачити нові образи наших зірок. Jerry Heil була в бежевій сукні, а Alyona Alyona приміряла сірий плащ-накидку

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-29 13:52:41

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин