Україна і світ

Стояли біля школи: під Херсоном від атаки РФ постраждали двоє дітей

Внаслідок російського обстрілу 31 грудня у Херсонській області постраждали двоє дітей, вони в операційній, де за їх життя ведуть боротьбу лікарі.

Про це у своєму Telegram каналі повідомив очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

– У новорічний вечір підлі російські вороги били з артилерії по селищу Наддніпрянське поблизу Херсона. Стався вибух снаряду неподалік школи. На вулиці знаходилися двоє дітей – 13-річний хлопець та дівчинка 12 років. Це брат і сестра. Вони отримали тяжкі уламкові поранення, – написав він.

Наразі постраждалих дітей доправили до лікарні, вони в операційній, де хірурги борються за їхні життя, додав очільник ОВА Херсонщини.

Нагадаємо, 31 грудня Росія під час чергового масованого ракетного удару випустила по цивільних об’єктах України понад 20 крилатих ракет. Українським захисникам вдалось збити 12 ракет ворога: 6 в межах Київської, 5 Житомирської та одну Хмельницької областей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Загалом, під ворожі удари 31 грудня потрапили Київ, Хмельницький, Запоріжжя, Миколаїв та інші населені пункти. За останніми даними, є постраждалі, також відомо про загиблих внаслідок ракетної атаки РФ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-31 22:22:21