Львівський портал

Сирський розповів, що дозволить досягнути переваги над росіянами

Українська армія зможе досягнути переваги над окупантами завдяки сучасним технологіям, зокрема дронам. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Технології і технологічність – це запорука нашої переваги над ворогом. Чільне місце тут посідають безпілотні системи. Тому розвиток застосування безпілотних систем – це мій пріоритет», – наголосив генерал.

За розвиток технологій у ЗСУ відповідає заступник головкома Вадим Сухаревський. За словами Сирського, вони разом працюють над пришвидшеним введенням технологічних інноваційних рішень.

«Збройні Сили України, зокрема, повинні бути забезпечені найефективнішим та найновішим озброєнням. Окремий акцент – на підготовці фахівців з радіоелектронної боротьби, безпілотних систем, автоматизованих систем управління тощо. Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати якісну перевагу над противником, який переважає кількісно», – додав Олександр Сирський.

Водночас Головнокомандувач ЗСУ підкреслив, що найголовніше завдання всіх технологій та інновацій у війську – збереження життя військових.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Сирський публічно заявив, що основною зброєю на фронті стають ударні безпілотники і, відповідно, засоби радіоелектронної боротьби, які дозволяють із ними боротись. Тому шанс на перемогу матиме той, хто першим здобуде перевагу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-19 10:30:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин