Україна і світ

Сили оборони спростували інформацію про захоплення росармією Роботиного

Работине на Запоріжжі утримують бійці Сил оборони України. Отже ворог його не контролює.

Про це повідомляють Сили оборони півдня.

«У зоні відповідальності 65-ї ОМБр, яка обороняє населений пункт Роботине, справді відбуваються регулярні сутички із ДРГ противника, які заходять у село і намагаються там закріпитися. Але успіху окупанти не мають», — йдеться у повідомленні.

Атаки противника українські підрозділи відбивають артилерією ще на підступах до Роботиного, а розрізнені групи окупантів бійці 65-ї бригади і суміжних підрозділів знищують ударними дронами й мінометними розрахунками.

«Сьогодні цей населений пункт утримують бійці Сил оборони України. Отже, ворог його не контролює», — наголосили у Силах оборони півдня.

Військові закликали громадян, зокрема і представників медіа, не створювати зайвого хайпу і не спиратися на псевдоекспертні думки тих, хто не має прямого відношення до реальної бойової роботи та не володіє оперативною обстановкою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що поширенню неправдивої інформації передувала заява депутата Запорізької обласної ради, про те, що ніби в результаті штурмових дій росіяни зайшли у село Роботине і фактично закріпилися там. Ще раз наголошуємо, ця поширена інформація не відповідає дійсності.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-04-10 07:05:01

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин