Україна і світ

Санта Дімопулос розлучається з чоловіком Ігорем Кучеренком

Українська співачка Санта Дімопулос розлучається з чоловіком, бізнесменом Ігорем Кучеренком після дев’яти років шлюбу.

Санта Дімопулос розлучається з чоловіком

Про це артистка повідомила на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши архівні фото з чоловіком. За словами Дімопулос, рішення про розрив стосунків далося ексзакоханим нелегко, проте це їхній усвідомлений вибір.

– Наша красива історія в 11 років добігла кінця. Без драми, без потрясінь і без образ. Ми залишаємося рідними людьми, батьками і справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість і любов одне до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було прийняти, незважаючи на те, що це був усвідомлений вибір, – написала Санта.

Дімопулос подякувала чоловіку за “неймовірну доньку, безумовне кохання, сім’ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину спільного шляху”.

Зараз дивляться

Артистка зізналась, що зараз проживає важкий період, але намагатиметься зробити все, щоб перехід на новий життєвий етап був максимально безболісним для її дітей.

– Мені не вистачало сміливості написати про це раніше, бо навколо стільки болю, втрат і турбот, що наша здається недоречною… Але, щоб уберегти себе і близьких від обговорень і зайвих запитань, я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити всі крапки.  Так, це болісний період, коли я почуваюся вразливою, і через втрату старих сенсів і опор шукаю нові шляхи до своєї душі. Попри це, я в хорошому контакті з істинною собою і в мене немає сумнівів, що все на краще, – наголосила Дімопулос.

Зазначимо, що Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко одружилися восени 2015 року. Через чотири роки у пари народилася дочка Софія. Також співачка має сина Даніеля від шоумена Андрія Джеджули.

Фото: Санта Дімопулос

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-02 13:31:22

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин