Україна і світ

Ломаченко не може забути поразку від Хейні

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко пригадав, як його “пограбували” судді у бою проти американця Девіна Хейні за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

В епізоді інтерв’ю для Top Rank щодо своєї підготовки до поєдинку з австралійцем Джорджем Камбососом він сказав, що ніколи не забуде “це пограбування у боксі”.

— Те, що я ніколи не забуду, це мій останній поєдинок проти Хейні. Я ніколи не забуду це пограбування у боксі. Я не розумію: як? Ти можеш бути найкращим, але судді з тобою не погоджуються, але це вже інша історія. Зараз це вже просто історія. Після бою я сказав, що спатиму дуже-дуже добре, тому що я розумію, я знаю, що виграв цей поєдинок, — сказав Ломаченко.

Він також сказав, що те, скільки він ще битиметься, залежить від стану його тіла після важкої підготовки та поєдинку.

Зараз дивляться

У травні 2023 року Ломаченко програв Девіну Хейні одноголосним рішенням суддів. Водночас, багато експертів у світовому боксі схиляються до думки, що боксера з українським паспортом засудили у тому поєдинку.

Бій Ломаченко – Камбосос: що відомо

12 травня Василь Ломаченко проведе бій з Джорджем Камбососом у межах вечора боксу в австралійському місті Перт на RAC Arena.

На кону бою стоятиме вакантний титул IBF у легкій вазі.

В андеркарді бою Ломаченко – Камбосос мексиканець Карлос Куадрас захищатиме пояс WBC у другій найлегшій вазі проти ексчемпіона світу Ендрю Молоні. Також чемпіонка світу WBA в найлегшій вазі Ніна Г’юз зустрінеться з ексчемпіонкою Чернекою Джонсон.

Бокс, Василь Ломаченко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-01 12:59:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин