Львівський портал

Росія повторила наймасованішу атаку по Україні, – Олещук

За типами озброєння, яке випустила РФ, повітряна атака Росії вночі 2 січня стала такою ж масованою, як 29 грудня. Про це йдеться в повідомленні командувача Повітряних сил ЗС України генерал-лейтенанта Миколи Олещука. 

«Сьогодні вночі ворог фактично повторив атаку 29 грудня, як по типах ракет, так і по кількості засобів повітряного нападу. Результат бойової роботи, який ви бачите щодня у нашій інфографіці, дається нелегко. Він досягається завдяки наполегливій праці тисяч захисників неба усіх Сил оборони України, які без сну та відпочинку боронять країну! Усім дякую за захист держави, за мужність і героїзм», – написав Олещук.

Про результати протиповітряної боротьби обіцяють розповісти найближчим часом.

Нагадаємо, вранці 2 січня російські окупанти атакували Україну. Ракети змінювали свій курс, але зрештою полетіли на Київ. На столицю згодом ворог запустив й аеробалістичні ракети «Кинджал».

Вже відомо про влучання у Києві та 20 постраждалих. На місцях працюють рятувальники та інші служби.

У Київській області загинуло подружжя, ще шестеро людей постраждали, в тому числі дитина.

Також російські окупанти здійснили ракетний обстріл Харкова. Наразі відомо про одного загиблого і більше чотирьох десятків поранених.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-02 10:58:03

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин