Україна і світ

російські терористи на День Святого Миколая «подарували» українським дітям нові удари — Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі Об’єднаних експедиційних сил за участі 10 країн, яка відбувається в Ризі, повідомив, що на День Святого Миколая (за східним обрядо) російські терористи «подарували» українським дітям нові удари.

«Прошу підтримати нашу країну саме зараз чітким рішенням — надати все те, що може не тільки зберегти наявну динаміку на полі бою в Україні, але й прискорити рух наших Сил оборони до перемоги. Бо наша перемога — це буде й перемога кожного з вас, це перемога Європи, якої ми всі однаково очікуємо», — наголосив Володимир Зеленський.

На зустрічі Об’єднаних експедиційних сил британський прем’єр Ріші Сунак закликатиме групу продовжити потужну військову підтримку України у 2023 році та оголосить про новий великий безпековий пакет для України, який включатиме кілька сотень тисяч артилерійських снарядів на загальну суму близько 250 млн фунтів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Так уже сталося: українські діти у своїх листах до святого Миколая просять ППО, зброї та перемоги. Вони все розуміють. Діймо!» — закликав Володимир Зеленський учасників зустрічі Об’єднаних експедиційних сил.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-19 15:17:49