Україна і світ

Роберт Дауні-молодший повертається в Marvel

Студія Marvel з тріумфом повернулася на Comic Con у Сан-Дієго, здивувавши глядачів неочікуваними анонсами та зірковими гостями. Роберт Дауні-молодший, відомий своєю роллю у стрічці Залізна людина, з’явився на сцені в образі Доктора Дума – нового лиходія у всесвіті Marvel.

Роберт Дауні-молодший знову зʼявиться у Месниках

Під час заходу режисери майбутнього фільму – брати Руссо – підтвердили участь Дауні у ролі Віктора фон Дума в одному з майбутніх фільмів Месників. Це стало можливим завдяки концепції мультивсесвіту Marvel, що відкриває нові горизонти для франшизи.

Сам Дауні теж підтвердив повернення, опублікувавши фото з маскою та відео своєї епічної появи на Comic Con 2024.

Зараз дивляться

Президент Marvel Studios Кевін Файґе підсумував події фестивалю, зазначивши, що кіновсесвіт Marvel вже перевищив $30 млрд касових зборів. Він також анонсував майбутні фільми Месники: Таємні війни та Месники: Судний день, останній з яких запланований на 2026 рік.

Які ще новинки від Marvel чекають на глядачів

Файґе також оголосив про участь Гаррісона Форда в наступному фільмі Капітан Америка. Форд зіграє президента Таддеуса “Блискавку” Росса, який перетворюється на Червоного Халка. Актор вже показав фанатам, як це буде.

На сцену також піднялися актори з Блискавки Джулія Луїс-Дрейфус, Флоренс П’ю, Себастьян Стен та Девід Гарбор, поділившись подробицями про своїх персонажів. Вихід фільму запланований на травень 2025 року.

Ще Файґе анонсував фільм Фантастична четвірка з Педро Паскалем Ванессою Кірбі, Джозефом Квінном та Ебон Мосс-Бахрах у головних ролях. Знімання розпочнуться у Лондоні вже у вівторок, 30 липня, а прем’єра запланована на липень 2025 року.

Comic Con став місцем не тільки для анонсів, але і для святкування успіху стрічки Дедпул і Росомаха, який побив рекорди касових зборів. Цей факт значно підняв настрій студії після невдалого запуску Марвелів у листопаді минулого року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 17:46:05