Україна і світ

Riverwood Relax Park: що відомо про комплекс відпочинку та ціни

У сучасному світі, де кожен день наповнений домашніми турботами, робочими дедлайнами та новинами, які оновлюються ледь не щохвилини, важливо не забувати про якісний відпочинок.

Кожен із нас потребує днів, коли можна просто розслабитися, “відключити” голову і відновитися як фізично, так і емоційно. Для цього не потрібно їхати за кордон, адже місця та сервіс, які є в Україні, вас точно не розчарують.

Перезавантажитися та отримати нові емоції можна в заміському комплексі Riverwood Relax Park. Чому це місце не залишить вас байдужим та що там пропонують гостям – читайте далі у матеріалі.

Зараз дивляться

Що відомо про Riverwood Relax Park

Riverwood Relax Park – це не те місце, де ви будете нудьгувати чи без кінця оновлювати стрічку новин у соцмережах. Телефон ви захочете взяти до рук лише для того, щоб фотографувати все навколо, адже комплекс вражає своїми ландшафтами та естетикою. 

На території площею 12 га є сучасний SPA-готель з відкритим басейном просто неба та ресторан з власною броварнею. У комплексі є чим зайнятися як дорослим, так і дітям.

Riverwood розташований на Черкащині в селі Мошни, що за 160 км від Києва. Автівкою зі столиці можна доїхати за 2,5 години, а із Черкас – за 30 хв.

Центральними елементами комплексу є будівля ресторану, глибоке озеро з фонтаном, та міст через нього – арт-об’єкт, біля якого вам точно захочеться зробити світлину. Уся територія обрамлена природними посадками, які зберігають свою декоративність протягом усього року.

Riverwood Relax Park

Для любителів риболовлі облаштоване озеро, у якому плавають срібний карась, короп, білий амур, щука та інші види риби. Свій вилов ви можете віддати до ресторану, де вам його приготують на вечерю.  

Особливої атмосфери комплексу надає сосновий ліс, гуляючи яким хочеться глибоко вдихнути свіже прохолодне повітря і насолоджуватися співом пташок.

Готель та ціни на проживання

Для гостей доступно 36 номерів трьох категорій: стандарт, сімейний та люкс. Ціни за ніч стартують від 5,5 тис. грн.

Також можна зупинитися в стильних шале, розташованих посеред соснового лісу. Наразі для бронювання доступні 17 будинків (від 6 510 грн за ніч).

Riverwood Relax Park

У вартість проживання входить сніданок у форматі шведської лінії, басейн під відкритим небом та відвідування SPA.

Для команди Riverwood питання комфорту гостей є пріоритетом, тому в кожному номері та шале є простора ванна кімната, халати й рушники, кондиціонер, телевізор, кавомашина, сучасна сантехніка та комфортні сучасні меблі. Створюють особливий настрій панорамні вікна та картини українських художників.

Riverwood Relax Park

На території всього комплексу доступний безплатний wifi, за потреби – підключають ще Starlink, тому проблем з інтернетом у вас не буде. Ба більше, у Riverwood є власні генератори та дві свердловини для води, що робить комплекс абсолютно автономним.

Ресторан та власна броварня

Яким би вимогливим гостем ви не були, кухня та сервіс у Riverwood вразять вас своїм рівнем. Концепція ресторану побудована на авторській кухні, всі страви готуються з натуральних якісних продуктів. Акцент зробили на м’ясних стравах, тому must eat – мармуровий стейк, приготований із м’яса з власної органічної ферми Riverwood. 

У комплексі відкрито дві зали ресторану й терасу просто неба. Для спеціальних подій (весіль, бенкетів, конференцій чи презентацій) є Event Hall (до 300 осіб), панорамна зала (до 12 осіб), сімейна зала (до 40 осіб) та картинна галерея (до 60 осіб). До речі, щоп’ятниці та щосуботи гості ресторану можуть насолодитися живою музикою.

Ще однією особливістю Riverwood є наявність власної броварні R.BEER, де готують чотири сорти крафтового пива. Гості мають змогу продегустувати мюнхенський лагер, бланш, індійський пейл ель та найбільш популярний сорт – мілк стаут. Перевірено, що місцеве пиво сподобається навіть тим, хто до нього байдужий.

Riverwood Relax Park

SPA та басейн

Забути про всі турботи та потішити своє тіло релакс-процедурами можна у SPA. Відвідування SPA входить у вартість проживання, але доступне за попереднім бронюванням. До послуг гостей: фінська сауна, хамам, соляна кімната, кімната відпочинку, відро-водоспад, а також масаж, пілінг і обгортання.

Уже зовсім скоро у Riverwood планують відкрити другу чергу SPA з критим басейном, спортзалом і додатковими процедурними кабінетами.

Досхочу наплаватися можна у великому басейні просто неба, також поряд є дитячий басейн та джакузі. Як бонус – вид на сосновий ліс та pool bar, де можна замовити прохолодні напої та закуски.

Riverwood Relax Park

Чим зайнятися у Riverwood

На території Riverwood заняття собі зможуть знайти поціновувачі як активного, так і пасивного відпочинку.

Крім релаксу у SPA та біля басейну, є можливість замовити прогулянку на конях по сосновому лісу. Такий вид дозвілля підійде тим, хто прагне душевного спокою та відчуття єднання з природою.

Також гості Riverwood можуть порибалити, пограти в теніс на корті, покататися на електросамокатах територією комплексу або ж почитати книжку у зручному кріслі на понтоні під шум фонтану.

Riverwood Relax Park

Не забудьте зазирнути до броварні R.BEER на екскурсію та дегустацію пива. А потім – у мистецьку галерею Riverwood, експозиція в якій змінюється кожні два місяці.

Якщо ж ви прагнете нових знань навіть на відпочинку, у вас буде можливість поїхати на екскурсію в село Мошни та ознайомитися з історією цієї місцевості.

Не нудьгуватимуть у Riverwood й діти. Для них облаштовано дитячий майданчик, ігрову кімнату, де можна пограти в настільний теніс, настільний футбол або PlayStation.

Riverwood Relax Park

Окремої уваги заслуговує Riverwood Cinema. Там, зручно влаштувавшись у кріслах-мішках, на великому екрані можна подивитися мультфільм або фільм. Також щосуботи гостям пропонують зайнятися ранковою йогою просто неба.

Загалом у Riverwood створили всі умови для того, щоби гості могли розслабитися та забути про повсякденні турботи.

Навіть короткий вікенд у комплексі допоможе покращити ваш психологічний стан, подарує натхнення та бажання жити. Тож не нехтуйте відпочинком і наповнюйте життя моментами, згадуючи які, на обличчі з’явиться усмішка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 13:00:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин