Україна і світ

РФ випробовує нові тактики під час ракетних атак

Росія намагається випробовувати нові тактики, зокрема, шукає влучний час, методи та засоби, щоб атакувати Київ – столицю України.

Про це заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Нова тактика РФ під час атаки на Київ

Сьогоднішній ракетний удар по Києву відрізняється від численних останніх повітряних атак ворога по столиці України, вважає начальник КМВА.

Зараз дивляться

– Противник ударив не в темний час доби, не комбінованим чи масованим обстрілом. Не балістичною зброєю чи крилатими ракетами з бортів стратегічних бомбардувальників. Столиця України завжди була і буде однією з найпріоритетніших цілей для загарбників, – переконаний він.

За словами Сергія Попка, на кожну дію ворога у Збройних сил України знайдеться своя ефективна протидія.

Але атаки окупантів мають бути нагадуванням для мешканців Києва, що жодну повітряну тривогу ігнорувати не можна, стверджує він.

– Ракети збиваються, але на молекули не розпадаються. Уламки несуть загрозу для життя людей. Чуєте сирену – прямуйте до укриття. Бережіть себе і близьких, – резюмував начальник Київської МВА.

Ракетна атака на Київ 30 червня

Вдень 30 червня російські війська намагалися атакувати Київ. За інформацією Повітряних сил ЗСУ, ракети перетнули Чернігівщину і прямували на столицю з північно-східного напрямку. Всі повітряні сили знищили сили ППО.

Внаслідок збиття уламки ракети пошкодили багатоповерховий житловий будинок в Оболонському районі Києва, після чого виникла пожежа на восьмому та дев’ятому поверхах.

На зараз відомо про п’ятьох постраждалих жінок, які мають гостру реакцію на стрес.

Фото: Київська міська прокуратура

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-30 22:49:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин