Україна і світ

П’ять годин без світла в будинку: Анатоліч здивувався освітленню нічних доріг


Український шоумен Анатолій Анатоліч здивувався розподілу електроенергії на тлі постійних відключень. Ведучий зазначив, що в його будинку немає електрики, тоді як найближчу до житла дорогу яскраво освітлюють ліхтарями на стовпах.

Анатоліч поскаржився на відсутність світла в будинку

Так, в Instagram шоумен опублікував відео, на якому він їде добре освітленою нічною дорогою. Шлях вказують дуже яскраві ліхтарі, і ведучий поміркував, що електрикою можна було підживити інші об’єкти.

Зараз дивляться

– А тепер не про жарти. 5 годин без світла, з 18.00 вимкнули. Досі немає. Я виїжджаю на дорогу за 100 метрів від будинку. Ну напевно комусь дуже потрібно це освітлювати. Хоча в принципі, є фари в авто, – зазначив Анатолій.

На відео шоумена можна побачити, що пізно вночі дорога не видається сильно завантаженою, щоб освітлювати кожен її метр. Тим паче, що ліхтарів дуже багато.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, навіть в умовах нестабільного електроживлення можна зайняти цікавим як себе, так і близьких. Раніше українські зірки розповіли, як розважають дітей під час блекаутів. Наприклад, ведучий Тімур Мірошниченко вирушає з дітьми на вулицю, адже там вони точно знайдуть собі заняття.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 09:09:37