Україна і світ

Провела першу зустріч: Кейт Міддлтон повернулася до роботи після хіміотерапії


Принцеса Уельська Кейт Міддлтон повернулася до виконання королівських обов’язків після того, як завершила курс хіміотерапії. У вівторок, 17 вересня, вона провела у Віндзорському замку першу робочу зустріч.

Кейт Міддлтон повернулася до роботи

Принцеса Уельська зустрілася з керівниками благодійних організацій у заміській резиденції королівської сім’ї. До Міддлтон приєдналися члени її родини та представники Центру раннього дитинства Королівського фонду.

Цей центр принцеса відкрила влітку 2021 року, щоб привернути увагу до важливості перших років життя дітей і необхідності трансформувати суспільство.

Очікується, що Міддлтон працюватиме за скороченим графіком і з’явиться на кількох заходах до кінця року. Так, вона приєднається до королеви Камілли у День перемир’я в листопаді. Також її очікують побачити на щорічному концерті різдвяних гімнів у Вестмінстерському абатстві в грудні.

Нагадаємо, 9 вересня Кейт Міддлтон оголосила про те, що завершила курс хіміотерапії. Вона поділилася відео, в якому зазначила, що “останні дев’ять місяців були неймовірно важкими для її родини”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Про те, що Кейт Міддлтон хвора на рак, стало відомо в березні цього року. Перед цим вона перенесла операцію на черевній порожнині.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 11:54:43