Україна і світ

ПП шаурма: рецепт покрокового приготування

З точки зору складу та кількості калорій, шаурма – корисна та поживна страва, якщо робити її правильно, без використання кетчупу та майонезу.

Так вважає суддя шоу Мастер-Шеф Ектор Хіменес-Браво. Як приготувати ПП шаурму в домашніх умовах –  читайте в матеріалі.

ПП шаурма: покроковий рецепт

Інгредієнти:

Зараз дивляться

  • 200 г курячого стегна;
  • 1 лаваш;
  • 1 г копченої паприки;
  • 1 г кумину;
  • 3 г часнику;
  • 1 г фенхелю;
  • 300 г грецького йогурту;
  • 5 г кропу;
  • 15 г солоних огірків;
  • соняшникова олія;
  • 30 г томатів;
  • 15 г синьої цибулі;
  • 50 г салату айсберг.

Спосіб приготування:

  1. Для соусу фенхель та кумин потрібно розтовкти в ступі.
  2. Після цього потрібно додати дрібно порізаний солений огірок та подрібнений кріп.
  3. Залийте все це грецьким йогуртом та перемішайте.
  4. Замаринуйте куряче стегно. Додайте копчену паприку, перець, трохи соняшникової олії, порізаний часник та грецький йогурт.
  5. М’ясо запечіть.
  6. Зберіть шаурму. Для цього змастіть лаваш соусом, викладіть порізаний айсберг, синю цибулю, томат, кінзу, м’ясо. Додатково поперчіть, викладіть решту соусу та все загорніть.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-25 21:22:07